lørdag den 14. maj 2016

Pan rico ❤

When you are away from home for a long time, you start craving food from your home country. I keep reminding myself that I am going to crave the food from Ecuador for the rest of my life. Especially the very delicious, cheap fruits!
My biggest craving has been bread. In Denmark we have really good bread. And they have bread in Ecuador and it does not taste bad. But it is not Danish bread. Integral bread with a soft inner and a nice crispy crust. But I finally found good bread in Ecuador.

Funnily enough the bread is sold at the road to my project from the trunk of a car. But the bread is so delicious (or maybe I am just saying that because I have not had this type of bread for 8 months).

Even though the bread is better in Denmark, I am really gonna miss Ecuador!

Bread - Almost like being in Denmark again.
Brød - Næsten som at være i Danmark igen.
Når man er væk hjemmefra i en længere periode, kommer man til at savne nogle fødevarer, som du normalt spiste. Jeg bliver ved med at minde mig selv om, at jeg kommer til at savne den ecuadorianske mad resten af mit liv. Specielt de lækre og billige frugter.
Den madvare jeg har savnet mest har været godt brød. Det er ikke fordi brødet i Ecuador smager dårligt, det er bare ikke danskt brød. Jeg har savnet lækkert fuldkornsbrød, der er blødt indeni med en sprød skorpe. Men jeg har endelig fundet lækkert brød i Ecuador!

Sjovt nok bliver det sommetider solgt på den vej, jeg går for at komme på arbejde. Og det sælges fra baggagerummet i en bil. Men det ændrer ikke på, at det er rigtig lækkert brød (eller måske er det bare noget jeg synes, fordi jeg i 8 måneder har spist ecuadoriansk brød).

Men selvom brødet er bedre i Danmark, kommer jeg virkelig til at savne Ecuador.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar